Зелений чай Рецепт Мао 100 г
- Артикул: 74
- Наявність: Є в наявності
-
₴115.00грн.
- Без ПДВ: ₴115.00грн.
Дуже цікавий китайський сорт зеленого чаю, виготовлений з органічної сировини, в якій дуже рясно присутня чайна типса. Заготівля відбувається ранньою весною, молоде листя і бруньки піддаються обробці практично відразу ж - вони підсушуються, давляться і недовго ферментуються, будучи зібраними в купи. Цей сорт збирається на схилах гори Таохуафен, що забезпечує дуже багатий склад корисних речовин та мікроелементів. Цей чай відмінно тонізує, втамовує спрагу, омолоджує клітини шкіри, волосся і підшкірну клітковину, є яскраво вираженим антиоксидантом, корисним для судин і кісток.
Заварюється просто – 1,5 чайної ложки сухого чаю заварюється 250 мл. окропу (але не крутого), настоюється 1,5-2 хвилини. Заварка виходить прозорою з терпкувато-солодким смаком з домішкою гіркуватості та свіжих фруктів. Так заварювати можна 3-4 рази (збільшуючи час настоювання). Важливо не перенастоювати чай - тоді він буде занадто гірким і досить терпким. Пити його краще з ранку чи вдень - тому що в ньому є пристойна кількість таніну і він солідно бадьорить.