logo
настоящий китайский чай
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Білий чай Бай Мудань Маленький білий медовий чай - млинець 100 г

Код товару: 12/31
Белый чай Бай Мудань Маленький белый медовый чай - блин 100 г
Белый чай Бай Мудань Маленький белый медовый чай - блин 100 г
Белый чай Бай Мудань Маленький белый медовый чай - блин 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 140.00 грн
В наявності

 Цікавий варіант білого чаю Бай Мудань  - "Маленький білий медовий чай", зпресований в млинець вагою 100 грам, вирощений на плантаціях провінції Юньнань, 2020 року пресовки. Взагалі, Бай Мудань (чи по іншому - Пай Му Тан) в перекладі на ураїнську дословно значить «Білий піон». Це на даний момент практично самий популярний чай (з білих) на території Китаю. Цінується на батьківщині перш за все за приємний аромат і відмінний ніжний медовий присмак, ненав'язливий і легкий. «Білий піон» вирощуюють тільки в південно-східній частині Фуцзяню, район Фудін, який по праву називають чайною Меккою Піднебесної. Цей Пай Му Тан виготовляється з відбірногї сировини, яка складається з молодого листя і бруньок, які повністю покриті гарним білим ворсом. Після збору сировини вона обробляється по мінімуму, що забезпечує природній вигляд, світлий колір і максимум корисних для тіла речовин. Збір проходить тільки рано вранці, сировина сушиться під променями сонця, час від часу її переносять в тінь для м'якого підв'ялювання (після чого листя трошки буріють), і в кінці кінців пресується в млинці та досушується в спеціальних печах при м'якому температурному режимі. Для заварюваннчя підійде тіпод а також гайвань. Якщо їх нема - добротний якісний заварник, який потрібно розігріти кип'ятком, всипати 5-6 грам сухого чаю на стакан кип'ятку, але не крутого - до 85 градусів, не більше. Спочатку потрібно розкрити чай - залити кип'ятком і зразу ж злити - білий піон готовий для заварювання. Відмінно заварюється проливами з настоюванням від 30 секунд, збільшуючи час з кожним слідуючим разом. Держить 5 заварок підряд. 

Запах готової заварки досить ніжний, слабо вловимий, має солодкуватість і фруктові ноти, колір - світло-бурштиновий.
 

 

 

 

Описание

 Цікавий варіант білого чаю Бай Мудань  - "Маленький білий медовий чай", зпресований в млинець вагою 100 грам, вирощений на плантаціях провінції Юньнань, 2020 року пресовки. Взагалі, Бай Мудань (чи по іншому - Пай Му Тан) в перекладі на ураїнську дословно значить «Білий піон». Це на даний момент практично самий популярний чай (з білих) на території Китаю. Цінується на батьківщині перш за все за приємний аромат і відмінний ніжний медовий присмак, ненав'язливий і легкий. «Білий піон» вирощуюють тільки в південно-східній частині Фуцзяню, район Фудін, який по праву називають чайною Меккою Піднебесної. Цей Пай Му Тан виготовляється з відбірногї сировини, яка складається з молодого листя і бруньок, які повністю покриті гарним білим ворсом. Після збору сировини вона обробляється по мінімуму, що забезпечує природній вигляд, світлий колір і максимум корисних для тіла речовин. Збір проходить тільки рано вранці, сировина сушиться під променями сонця, час від часу її переносять в тінь для м'якого підв'ялювання (після чого листя трошки буріють), і в кінці кінців пресується в млинці та досушується в спеціальних печах при м'якому температурному режимі. Для заварюваннчя підійде тіпод а також гайвань. Якщо їх нема - добротний якісний заварник, який потрібно розігріти кип'ятком, всипати 5-6 грам сухого чаю на стакан кип'ятку, але не крутого - до 85 градусів, не більше. Спочатку потрібно розкрити чай - залити кип'ятком і зразу ж злити - білий піон готовий для заварювання. Відмінно заварюється проливами з настоюванням від 30 секунд, збільшуючи час з кожним слідуючим разом. Держить 5 заварок підряд. 

Запах готової заварки досить ніжний, слабо вловимий, має солодкуватість і фруктові ноти, колір - світло-бурштиновий.