Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання
Бай Му Дань родом з Фуцзяня, де його роблять вже з 1960 року, зараз - в уїздах Чженьхе, Цзяньян і Фудін. В якості сировини відбирається верхня брунька і два слідуючих молодих листка, причому далі сировина не скручується і не жариться, а трошки підв'ялюється в темному місті приміщення в бамбуковому ситі. Сушиться Бай Му Дань в дві стадії: гаряча (90-100°), і прохолодна - 50-60 градусів.
Бай Му Дань родом з Фуцзяня, де його роблять вже з 1960 року, зараз - в уїздах Чженьхе, Цзяньян і Фудін. В якості сировини відбирається верхня брунька і два слідуючих молодих листка, причому далі сировина не скручується і не жариться, а трошки підв'ялюється в темному місті приміщення в бамбуковому ситі. Сушиться Бай Му Дань в дві стадії: гаряча (90-100°), і прохолодна - 50-60 градусів.