качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський чай Бай Му Дань (Білий піон) 100 г

Код товару: 52001
Китайский  чай  Бай Му Дань (Белый пион)
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 182.00 грн
В наявності

    

     Бай Му Дань родом з Фуцзяня, де його роблять вже з 1960 року, зараз - в уїздах Чженьхе, Цзяньян і Фудін.  В якості сировини відбирається верхня брунька і два слідуючих молодих листка, причому далі сировина не скручується і не жариться, а трошки підв'ялюється в темному місті приміщення в бамбуковому ситі. Сушиться Бай Му Дань в дві стадії:  гаряча (90-100°), і прохолодна - 50-60 градусів.

    В класичному варіанті,  листя цього сорту зв'язуються таким чином, що в підсумку нагадують пелюстки піона, що і дало назву цьому сорту.
     При заварюванні, настій повинен бути насичено-жовтим, з легким і приємним присмаком. Заварювання стандартне для білих чаїв : 3 хвилини, вода - 85-90°С, 2 чайні ложки на 0,5л води.
    Загалом, це суперовий жовтий чай, хоч і не зовсім дешевий по нашим міркам, зате точно вартий цього! Обов'язково спробуйте. 
 
 
Описание

    

     Бай Му Дань родом з Фуцзяня, де його роблять вже з 1960 року, зараз - в уїздах Чженьхе, Цзяньян і Фудін.  В якості сировини відбирається верхня брунька і два слідуючих молодих листка, причому далі сировина не скручується і не жариться, а трошки підв'ялюється в темному місті приміщення в бамбуковому ситі. Сушиться Бай Му Дань в дві стадії:  гаряча (90-100°), і прохолодна - 50-60 градусів.

    В класичному варіанті,  листя цього сорту зв'язуються таким чином, що в підсумку нагадують пелюстки піона, що і дало назву цьому сорту.
     При заварюванні, настій повинен бути насичено-жовтим, з легким і приємним присмаком. Заварювання стандартне для білих чаїв : 3 хвилини, вода - 85-90°С, 2 чайні ложки на 0,5л води.
    Загалом, це суперовий жовтий чай, хоч і не зовсім дешевий по нашим міркам, зате точно вартий цього! Обов'язково спробуйте.