Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання
Пуерні бруньки, зібрані з чайного дерева – це самий високоякісний білий чай, він є істинною дорогоцінністю китайської провінції Юннань. При його заготовці з дикоростучого старого (до 100 років) пуерного дерева відбираються тільки нерозкриті бруньки.
На смак бруньки старого пуера нагадують класичний білий чай, але мають більш виражену свіжість, а запах - ноти вологого (після дощу) весняного хвойного лісу.
Готовити таким макаром: 1 ч.л. сухих бруньок даємо на 150 мл. 90-градусної води, настоюють біля 2 хвилин при температурі води 85-90 С. Легко витримує кілька заварок.
Цей чай - елітна і дорога річ, навіть в Китаї його вартість не мала, але від цього його популярність не страждає. Якщо Ви шукаєте дорогий пуер для знаючого поціновувача чаю - беріть не задумуючись, він повністю оправдає Ваші очікування.
Пуерні бруньки, зібрані з чайного дерева – це самий високоякісний білий чай, він є істинною дорогоцінністю китайської провінції Юннань. При його заготовці з дикоростучого старого (до 100 років) пуерного дерева відбираються тільки нерозкриті бруньки.
На смак бруньки старого пуера нагадують класичний білий чай, але мають більш виражену свіжість, а запах - ноти вологого (після дощу) весняного хвойного лісу.
Готовити таким макаром: 1 ч.л. сухих бруньок даємо на 150 мл. 90-градусної води, настоюють біля 2 хвилин при температурі води 85-90 С. Легко витримує кілька заварок.
Цей чай - елітна і дорога річ, навіть в Китаї його вартість не мала, але від цього його популярність не страждає. Якщо Ви шукаєте дорогий пуер для знаючого поціновувача чаю - беріть не задумуючись, він повністю оправдає Ваші очікування.