качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Ань Хуей Ці Хун (Червоний чай з Цімень) 100 г

Код товару: 52097
Китайский элитный чай Ань Хуэй Ци Хун (Красный чай из Цимэнь) 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 115.00 грн
В наявності

 

  В південній частині провінції Аньхуей (повіт Цімень) вже понад ста років виробляють по класичній фуцзянській технології знаменитий на весь Китай  чай «Ці хун». Цей чай - один з самих ароматних чорних чаїв. При заварюванні він має дуже приємний медовый аромат, колір червоного дерева, багатий смак і довгий післясмак.
  Технологія виробництва Ці Хуну трохи відрізняється від класичної для червоних чаїв, все відбувається в один і той же день: сировина (брунька і два верхніх листа) після збирання мнуть і в'ялять, потім скручують і ферментують. І в кінці процесу виробництва - просушування при невисокій температурі на повільному вогні. Тому листя Ці Хун набувають свого унікального аромату. Сухі чаїнки чорні з вираженим глянцем.
   На смак чай досить крепкий, але не дуже терпкий, китайці говорять, що він досконалий! Для заварювання нема сенсу брати багато заварки, так як він крепкий, достатньо буде однієї щіпки на стакан води (кип'яток 95 градусів). Допускається добавляти молоко. Настоюється до 2 хвилин.
   Обов'язково попробуйте його, адже він - король серед чорних чаїв, дуже популярний і в Китаї і навіть в Англії, тому ми його і рекомендуємо.
 
 
  
 
 
Описание

 

  В південній частині провінції Аньхуей (повіт Цімень) вже понад ста років виробляють по класичній фуцзянській технології знаменитий на весь Китай  чай «Ці хун». Цей чай - один з самих ароматних чорних чаїв. При заварюванні він має дуже приємний медовый аромат, колір червоного дерева, багатий смак і довгий післясмак.
  Технологія виробництва Ці Хуну трохи відрізняється від класичної для червоних чаїв, все відбувається в один і той же день: сировина (брунька і два верхніх листа) після збирання мнуть і в'ялять, потім скручують і ферментують. І в кінці процесу виробництва - просушування при невисокій температурі на повільному вогні. Тому листя Ці Хун набувають свого унікального аромату. Сухі чаїнки чорні з вираженим глянцем.
   На смак чай досить крепкий, але не дуже терпкий, китайці говорять, що він досконалий! Для заварювання нема сенсу брати багато заварки, так як він крепкий, достатньо буде однієї щіпки на стакан води (кип'яток 95 градусів). Допускається добавляти молоко. Настоюється до 2 хвилин.
   Обов'язково попробуйте його, адже він - король серед чорних чаїв, дуже популярний і в Китаї і навіть в Англії, тому ми його і рекомендуємо.