Код товару: 52161
Показати оптові ціни ↓
Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання
Ціна: 160.00 грн
В наявності
Походженням з Юньнаня. Для виробництва Хун Чжень Луо (Золотий равлик) працівники плантацій відбирають верхні бруньки на пагоні і перших два листа. Після підв'ялювання він проходить процес повної ферментації по класичній технології. Колір листя - від мідного до темно-коричневого.
Якщо порівнювати Хун Чжень Луо з іншими китайськими червоними чаями, то він виділяється на їх фоні насиченим, особливо благородним золотисто-коньячним кольором настою, більш яскравим смаком (трохи терпким). Також йому характерний складний аромат, віддаючий сухофруктами і тропічними квітами.
Готовимо як і всі червоні чаї: беремо 1 ч.л. заварки на великий стакан води (200 мл.) і настоюємо 2-3 хвилини. Температура - 95 С. Легко можна заварювати до 5 раз без втрати смаку, але правильно: після 2 хвилин уся вода зразу ж зливається, після чого можна заливати слідуючий раз. Класний чорний чай, Вам точно сподобається.
Описание
Походженням з Юньнаня. Для виробництва Хун Чжень Луо (Золотий равлик) працівники плантацій відбирають верхні бруньки на пагоні і перших два листа. Після підв'ялювання він проходить процес повної ферментації по класичній технології. Колір листя - від мідного до темно-коричневого.
Якщо порівнювати Хун Чжень Луо з іншими китайськими червоними чаями, то він виділяється на їх фоні насиченим, особливо благородним золотисто-коньячним кольором настою, більш яскравим смаком (трохи терпким). Також йому характерний складний аромат, віддаючий сухофруктами і тропічними квітами.
Готовимо як і всі червоні чаї: беремо 1 ч.л. заварки на великий стакан води (200 мл.) і настоюємо 2-3 хвилини. Температура - 95 С. Легко можна заварювати до 5 раз без втрати смаку, але правильно: після 2 хвилин уся вода зразу ж зливається, після чого можна заливати слідуючий раз. Класний чорний чай, Вам точно сподобається.
З цим товаром часто купують