качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський чай Ку Дін (Гіркий чай з провінції Ханьна) 100г

Код товару: 52011
 Китайский  чай Ку Дин ( Горький чай из   провинции Ханьна) 100г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 120.00 грн
В наявності

    

    Гурмани в шоці від незвичайного смаку чая Ку Дін, інші цінять його за унікальні і широкі лікувальні властивості, тому неможливо чітко сказати що це в більшій мірі, ліки чи екзотичний напій. 

    Ку Дін не є чаєм в тому сенсі, що він виготовлений з листя китайського падуба а не чайного дерева, звідси і колосальна різниця у смаку і ароматі (і впливі на організм теж).
   Колис давно в Китаї Ку Дін рахувався відваром краси. Там ходить безліч легенд про те, як цей чай магічним чином омолоджував красунь, за що і дорого цінувався.
    В наш час офіційна медицина Китаю признала ку дін: він добре регулює вагу і кров'яний тиск, реально уповільнює процес старіння організму і навіть використовується у якості профілактики від онкологічних процесів. А з простудою взагалі справляється на раз-два.
    Ку Дін виготовляється в кількох варіантах: або листовий, або пресований, буває навіть зв'язаний. В нашому випадку - це листя, закручене навколо пагона, в результаті чого отримують палочку чи голку.
     На рахунок сиаку можна багато говорити. Перша дегустація звичайно закінчується відразою))). Повна гіркота... Але якщо його спробувати ще кілька разів, в більш розведеному вигляді, то можна проникнутися до нього симпатією, цей чай навряд чи можна вподобати з першого разу.
    Тому, щоб не переборщити, треба брати одну палочку ку діна, залити її стаканом гарячої води (до 80 градусів - не більше). Для першого разу хватить хвилини, після чого вийде оригінальний, трошки гіркуватий напій з пікантним післясмаком. Тому можна сміливо купувати цей чай: враховуючи його цілющі властивості - тим більше.
 
Описание

    

    Гурмани в шоці від незвичайного смаку чая Ку Дін, інші цінять його за унікальні і широкі лікувальні властивості, тому неможливо чітко сказати що це в більшій мірі, ліки чи екзотичний напій. 

    Ку Дін не є чаєм в тому сенсі, що він виготовлений з листя китайського падуба а не чайного дерева, звідси і колосальна різниця у смаку і ароматі (і впливі на організм теж).
   Колис давно в Китаї Ку Дін рахувався відваром краси. Там ходить безліч легенд про те, як цей чай магічним чином омолоджував красунь, за що і дорого цінувався.
    В наш час офіційна медицина Китаю признала ку дін: він добре регулює вагу і кров'яний тиск, реально уповільнює процес старіння організму і навіть використовується у якості профілактики від онкологічних процесів. А з простудою взагалі справляється на раз-два.
    Ку Дін виготовляється в кількох варіантах: або листовий, або пресований, буває навіть зв'язаний. В нашому випадку - це листя, закручене навколо пагона, в результаті чого отримують палочку чи голку.
     На рахунок сиаку можна багато говорити. Перша дегустація звичайно закінчується відразою))). Повна гіркота... Але якщо його спробувати ще кілька разів, в більш розведеному вигляді, то можна проникнутися до нього симпатією, цей чай навряд чи можна вподобати з першого разу.
    Тому, щоб не переборщити, треба брати одну палочку ку діна, залити її стаканом гарячої води (до 80 градусів - не більше). Для першого разу хватить хвилини, після чого вийде оригінальний, трошки гіркуватий напій з пікантним післясмаком. Тому можна сміливо купувати цей чай: враховуючи його цілющі властивості - тим більше.