logo
настоящий китайский чай
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Чай Шу Пуер Сягуань Да Сюе Шань то ча 100 г

Код товару: 55441
Чай Шу Пэр Сягуань Да Сюэ Шань то ча 100 г
Чай Шу Пэр Сягуань Да Сюэ Шань то ча 100 г
Чай Шу Пэр Сягуань Да Сюэ Шань то ча 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 280.00 грн
В наявності

 Достойний китайський Шу Пуер Ся Гуань "Да Сюе Шань" - це той чай, до якого швидко привикають (як і до усього доброго). Сировина росте на лісних схилах гори Да Сюе Шань, (з китайського - Велика сніжна гора), з заходу від річки Меконг, в провінції Юннань. Пуер зпресовано в гніздо (то ча) 100 г вагою, лист крупний, з диких дерев. Яскрава подарункова упаковка, коробка діаметром 10 см, висотою 6 см. Заварка з нього виходить насичена, темна, п'ється легко, чмак - класичний, деревинно горіховий, але з шоколадною гірчинкою - чим він і відрізняється від других хороших пуерів. Запах ніжний - деревний. Відмінно збодрить і зігріє, покращить настрій і ясність розуму. Як заварювати: спочатку ополоскуємо заварник кип'ятком, далі промиваємо 5 г чаю (в 300 мл чайнику) теж кип'ятком і зразу зливаємо. Далі чай можна пити проливами (заливаючи кип'ятком), настоювання починаємо з 40-60 с і збільшуємо з кожним проливом на 40 с. З кожною заваркою аромат і смак буде трохи змінюватися - в цьому і прикол пуерів.

 
 
 
Описание

 Достойний китайський Шу Пуер Ся Гуань "Да Сюе Шань" - це той чай, до якого швидко привикають (як і до усього доброго). Сировина росте на лісних схилах гори Да Сюе Шань, (з китайського - Велика сніжна гора), з заходу від річки Меконг, в провінції Юннань. Пуер зпресовано в гніздо (то ча) 100 г вагою, лист крупний, з диких дерев. Яскрава подарункова упаковка, коробка діаметром 10 см, висотою 6 см. Заварка з нього виходить насичена, темна, п'ється легко, чмак - класичний, деревинно горіховий, але з шоколадною гірчинкою - чим він і відрізняється від других хороших пуерів. Запах ніжний - деревний. Відмінно збодрить і зігріє, покращить настрій і ясність розуму. Як заварювати: спочатку ополоскуємо заварник кип'ятком, далі промиваємо 5 г чаю (в 300 мл чайнику) теж кип'ятком і зразу зливаємо. Далі чай можна пити проливами (заливаючи кип'ятком), настоювання починаємо з 40-60 с і збільшуємо з кожним проливом на 40 с. З кожною заваркою аромат і смак буде трохи змінюватися - в цьому і прикол пуерів.