настоящий китайский чай
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Чай Шу пуер Лао Бань Чжанг Гу Шу Ча 357 г

Код товару: 54009
Чай Шу пуэр Лао Бань Чжанг Гу Шу Ча 357 г
Чай Шу пуэр Лао Бань Чжанг Гу Шу Ча 357 г
Чай Шу пуэр Лао Бань Чжанг Гу Шу Ча 357 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 350.00 грн
В наявності

 Тонізує і бодрить, заварюється до 5 разів.

  Солідний китайський чай шу пуер "Лао Бань Чжанг Гу Шу Ча" вагою 334 гр. Фабрика Zhong Guo Yun Nan Meng Hai. Zhi Peng Cha Ye. Провінція Yunnan, Озеро Єрхай. В перекладі назва цього чаю звучить як : "Старий млинець старовинного чайного дерева". Маса млинця - 357 г. Сировина збиралась вручну із старих кущів в надчистій гористій місцевості Лао Бань Чжан і особливо ціниться в гурманів за неповторні ноти смаку і екологічну чистоту. В цьому районі в чайных листях гіркота практично відсутня, саме це придасть готовому чаю м'який смак. Листя після заготовки зразу підв'ялюють на прямому сонці і складають в бухти, після чого добряче заливають сирою водою і висушують при високій вологості, таким чином прискорюючи ферментацію. 

Аромат заварки - деревинно-солодкуватий, смак - достатньо м'який, з класичними нюансами дерева і горіха. Колір заварки - від яскраво-червоного до бордово-коньячного, в залежності від от пролива. 
 Зберігати краще в сухому місці, подалі від прямого сонячного світла, термін придатності практично не обмежений, а смак і ціна покращуються з роками. 
Як заварювати. 
Доза - класична: 5-7 гр. сухого чаю на стакан крутого кип'ятку, 150-250 мл води, настоювати 30 секунд, збільшуючи цей час з кожним новим проливом. 
 

 

 

Описание

 Тонізує і бодрить, заварюється до 5 разів.

  Солідний китайський чай шу пуер "Лао Бань Чжанг Гу Шу Ча" вагою 334 гр. Фабрика Zhong Guo Yun Nan Meng Hai. Zhi Peng Cha Ye. Провінція Yunnan, Озеро Єрхай. В перекладі назва цього чаю звучить як : "Старий млинець старовинного чайного дерева". Маса млинця - 357 г. Сировина збиралась вручну із старих кущів в надчистій гористій місцевості Лао Бань Чжан і особливо ціниться в гурманів за неповторні ноти смаку і екологічну чистоту. В цьому районі в чайных листях гіркота практично відсутня, саме це придасть готовому чаю м'який смак. Листя після заготовки зразу підв'ялюють на прямому сонці і складають в бухти, після чого добряче заливають сирою водою і висушують при високій вологості, таким чином прискорюючи ферментацію. 

Аромат заварки - деревинно-солодкуватий, смак - достатньо м'який, з класичними нюансами дерева і горіха. Колір заварки - від яскраво-червоного до бордово-коньячного, в залежності від от пролива. 
 Зберігати краще в сухому місці, подалі від прямого сонячного світла, термін придатності практично не обмежений, а смак і ціна покращуються з роками. 
Як заварювати. 
Доза - класична: 5-7 гр. сухого чаю на стакан крутого кип'ятку, 150-250 мл води, настоювати 30 секунд, збільшуючи цей час з кожним новим проливом.