настоящий китайский чай
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Чай Шу пуер Ся Гуань: Сосна і журавель Янь Нянь 2019 рік 100 г

Код товару: 55414
Чай Шу пуэр Ся Гуань: Сосна и журавль Янь Нянь 2019 год 100 г
Чай Шу пуэр Ся Гуань: Сосна и журавль Янь Нянь 2019 год 100 г
Чай Шу пуэр Ся Гуань: Сосна и журавль Янь Нянь 2019 год 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 340.00 грн
В наявності

 Достойний китайський чай Шу пуер Ся Гуань "Сосна та журавель" "Янь Нянь" в то ча масою 100 г. Виготовлений в 2019 році. Походження чаю: Китай, іиенита провінція Юньнань. Запресований в формі гнізда - То Ча. Коробка діаметром 10 см, висотою - 5,5 см. Аромат деревного напрямку, з нюансами осіннього листя, заварка темно-коричнева, на смак - крепкий і достатньо густий, деревинно-шоколадний. Даний пуер класно бодрить і зігріває, добре прояснить розум, ідеальний перед початком робочого дня. Корисний при захворюваннях шлунка та кишківника. 

Як заварювати пуер. Для початку ополоскуємо чайник кип'ятком, на 200 мл беремо 5 г сухого чаю, заливаємо кип'ятком і зразу ж зливаємо - це розкриє чай. Далі проливаємо кип'ятком, настоюючи 1 хвилину та п'ємо. З кожним слідуючим проливом час настоювання збільшуємо на 1 хв. Заварюємо до 5 разів.

 
 
 
 
 
 
Описание

 Достойний китайський чай Шу пуер Ся Гуань "Сосна та журавель" "Янь Нянь" в то ча масою 100 г. Виготовлений в 2019 році. Походження чаю: Китай, іиенита провінція Юньнань. Запресований в формі гнізда - То Ча. Коробка діаметром 10 см, висотою - 5,5 см. Аромат деревного напрямку, з нюансами осіннього листя, заварка темно-коричнева, на смак - крепкий і достатньо густий, деревинно-шоколадний. Даний пуер класно бодрить і зігріває, добре прояснить розум, ідеальний перед початком робочого дня. Корисний при захворюваннях шлунка та кишківника. 

Як заварювати пуер. Для початку ополоскуємо чайник кип'ятком, на 200 мл беремо 5 г сухого чаю, заливаємо кип'ятком і зразу ж зливаємо - це розкриє чай. Далі проливаємо кип'ятком, настоюючи 1 хвилину та п'ємо. З кожним слідуючим проливом час настоювання збільшуємо на 1 хв. Заварюємо до 5 разів.