logo
настоящий китайский чай
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Чай Шу Пуер Сягуань Залізний млинець T8663 Тебін 357 г

Код товару: 55446
Чай Шу Пуэр Сягуань Железный блин T8663 Тебин 357 г
Чай Шу Пуэр Сягуань Железный блин T8663 Тебин 357 г
Чай Шу Пуэр Сягуань Железный блин T8663 Тебин 357 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 820.00 грн
В наявності

  Пристойний Шу Пуер Сягуань Залізний млинець "T8663" 357 грам вагою, виробництва чайної фабрики Сягуань, яка відома своїми якісними пресованими пуерами. 2017 року. Т8666 - чай, який виготовляється згідно особливої рецептури. Дане маркування складається з основних параметрів чаю. 86 - це рік введення оригінальної рецептури (1986). Третя цифра 6 - означає клас сировини: 6 означає купаж дрібного і крупного листа. Остання цифра 3 - індекс фабрики. Буква т - означає тип фасування, в даному випадку - "Тебін" (залізний млинець", тобто пресовка особливо щільна (завдяки спеціальному пресу Сягуаня). Даний млинець створюється без заглиблення, що дає можливість більш тривалого зберігання такого чаю. Колоти фого заварки можна тільки ножем. 

 Колір заварки буде насиченим, червоно-коричневым, пахне квітами і сухофруктами. Післясмак терпкуватий, витримує 5-6 заварок, спочатку потребує промивки кип'ятком. Перша заварка настоюється 30 секунд, слідуючі - більше. 
 

 

 

Описание

  Пристойний Шу Пуер Сягуань Залізний млинець "T8663" 357 грам вагою, виробництва чайної фабрики Сягуань, яка відома своїми якісними пресованими пуерами. 2017 року. Т8666 - чай, який виготовляється згідно особливої рецептури. Дане маркування складається з основних параметрів чаю. 86 - це рік введення оригінальної рецептури (1986). Третя цифра 6 - означає клас сировини: 6 означає купаж дрібного і крупного листа. Остання цифра 3 - індекс фабрики. Буква т - означає тип фасування, в даному випадку - "Тебін" (залізний млинець", тобто пресовка особливо щільна (завдяки спеціальному пресу Сягуаня). Даний млинець створюється без заглиблення, що дає можливість більш тривалого зберігання такого чаю. Колоти фого заварки можна тільки ножем. 

 Колір заварки буде насиченим, червоно-коричневым, пахне квітами і сухофруктами. Післясмак терпкуватий, витримує 5-6 заварок, спочатку потребує промивки кип'ятком. Перша заварка настоюється 30 секунд, слідуючі - більше.