качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський чай Є-Шен (Дикий зелений пуер) 100 г

Код товару: 52231
Е-Шен (Дикий зелёный пуэр)
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 200.00 грн
В наявності

   

    Чай "Є Шен (чи дикий зелений) Пуер" відрізняється від інших чаїв тим, що його витримують в спеціальних умовах. Росте в Юньнані, де й увібрав в себе багатовікові традиції виробництва високоякісних яаїв. Самі дерева ростуть в окрузі Менхай, а конкретніше на горі Баньчжань. Є шен пуер ферментується весь час, навіть в процесі зберігання, тобто, чим старший цей чай, тим він більш ферментований і тим смачніший. 

Так як витримка в цього чаю довга, враховуючи специфіку сировини і місце вирощування, ми маємо яскравий, з нотами чорносливу смак, що вілика рідкість для пуерів.
   Є шен пуер добре очищує судини та кров, забирає холестерин і токсини, тонізує весь шлунково-кишковий тракт, має бактерицидну функцію, ну і омолоджує звичайно. Відмінно відновлює організм після прийому антибіотиків.
   Перший раз обливаємо чай кип'ятком і зразу ж зливаємо, далі його можна заварювати кілька разів (до 6-7), настоюють 3 хвилини, температура води, що заливається - 85-90 градусів (кип'яток).
   Досить достойний чай, все як в класицы: старий, витриманий, насичений смак і запах, дуже корисний. Рекомендуємо. 
 
 
 
 
Описание

   

    Чай "Є Шен (чи дикий зелений) Пуер" відрізняється від інших чаїв тим, що його витримують в спеціальних умовах. Росте в Юньнані, де й увібрав в себе багатовікові традиції виробництва високоякісних яаїв. Самі дерева ростуть в окрузі Менхай, а конкретніше на горі Баньчжань. Є шен пуер ферментується весь час, навіть в процесі зберігання, тобто, чим старший цей чай, тим він більш ферментований і тим смачніший. 

Так як витримка в цього чаю довга, враховуючи специфіку сировини і місце вирощування, ми маємо яскравий, з нотами чорносливу смак, що вілика рідкість для пуерів.
   Є шен пуер добре очищує судини та кров, забирає холестерин і токсини, тонізує весь шлунково-кишковий тракт, має бактерицидну функцію, ну і омолоджує звичайно. Відмінно відновлює організм після прийому антибіотиків.
   Перший раз обливаємо чай кип'ятком і зразу ж зливаємо, далі його можна заварювати кілька разів (до 6-7), настоюють 3 хвилини, температура води, що заливається - 85-90 градусів (кип'яток).
   Досить достойний чай, все як в класицы: старий, витриманий, насичений смак і запах, дуже корисний. Рекомендуємо.