качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Най Сян Пуер (Молочний пуер (Шу) 100г

Код товару: 52159
Молочный пуэр
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 215.00 грн
В наявності

 

      Гурманам пуерів даний чай может і не сподобатися, так як Най Сян не так категоричний і жорсткий як традиційні Шу і Шен Пуеры, та й смак не настільки "пуеровський", навпаки, тут присутні молочно-карамельні ноти і солодкуватий смак.

     Але не дивлячись на це, даний чай зайняв своє місце на щаблях кращих і в наш час вже має масу прихильників, так як поєднує в собі не зовсім поєднувані речі. Крім цього, очищує організм, тонізує (як і всі ферментовані побратими), нормалізує нерви, пригнічує апетит (для тих хто худіє))). Він однозначно сподобається жінкам, які традиційно симпатизують молочно-вершковим смакам та запахам, але не схильні пити класичний жорсткий пуер (особливо старий).
     Вирощується Най Сян пуер на плантаціях Юньнаню (суто чайної провінції). Спочатку збір і обробка властива всім пуерам, але при первинній ферментації сировина оброблюється концентратом молочної сировотки. Далі, на відміну від класики цей чай не пресують, що йде в розріз з уявленнями самих китайців про виробництво даного виду чаю, і вони його таки не п'ють! Це - риса суто європейців.
   Заварювання. Для цього ідеально підійде глиняний чайник. Температура води повинна бути більш м'якою ніж та, якою заварюють всі інші пуери (крутим кип'ятком) - коло 85 градусів, інакше карамельний присмак просто зникне. Час першої заварки - 30-40 секунд.  Далі - по 1,5 хвилині. Таких заварок можна робити 5-8! Причому, самий виражений смак буде у останніх заварок!
   Смак: злегка задимлений, карамельний з молочними та вершковими нотками, трошки терпкуватий. Доволі достойний чай!
 
 
 
 
 

 

 
Описание

 

      Гурманам пуерів даний чай может і не сподобатися, так як Най Сян не так категоричний і жорсткий як традиційні Шу і Шен Пуеры, та й смак не настільки "пуеровський", навпаки, тут присутні молочно-карамельні ноти і солодкуватий смак.

     Але не дивлячись на це, даний чай зайняв своє місце на щаблях кращих і в наш час вже має масу прихильників, так як поєднує в собі не зовсім поєднувані речі. Крім цього, очищує організм, тонізує (як і всі ферментовані побратими), нормалізує нерви, пригнічує апетит (для тих хто худіє))). Він однозначно сподобається жінкам, які традиційно симпатизують молочно-вершковим смакам та запахам, але не схильні пити класичний жорсткий пуер (особливо старий).
     Вирощується Най Сян пуер на плантаціях Юньнаню (суто чайної провінції). Спочатку збір і обробка властива всім пуерам, але при первинній ферментації сировина оброблюється концентратом молочної сировотки. Далі, на відміну від класики цей чай не пресують, що йде в розріз з уявленнями самих китайців про виробництво даного виду чаю, і вони його таки не п'ють! Це - риса суто європейців.
   Заварювання. Для цього ідеально підійде глиняний чайник. Температура води повинна бути більш м'якою ніж та, якою заварюють всі інші пуери (крутим кип'ятком) - коло 85 градусів, інакше карамельний присмак просто зникне. Час першої заварки - 30-40 секунд.  Далі - по 1,5 хвилині. Таких заварок можна робити 5-8! Причому, самий виражений смак буде у останніх заварок!
   Смак: злегка задимлений, карамельний з молочними та вершковими нотками, трошки терпкуватий. Доволі достойний чай!