качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Шу Пуер в мандарині з тонким цитрусовим ароматом 100 г

Код товару: 52086
Китайский элитный чай Пуэр в мандарине с тонким цитрусовым ароматом 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 210.00 грн
В наявності

 

    Один з самих цікавих і оригінальних пуерів. В його виробництві приймає участь мандарин, саме в його шкоринціего і сушиться чай. Причому, мандарини беруть тільки ті, які ростуть в селищі Сіньхой, так як цей сорт мандаринів лікувальний - він ідет також і на виробництво лікарських сумішей. В шкірці його цитрусовий смак і запах тримається роками! Що і придає унікальність даному чаю, тому він залишить байдужим нікого.

    Заготівля сировини для цього пуера відбувається в серпні-вересні, тоді ж збирають і врожай мандаринів. На початку процеса виробництва готують мандарини: виймають з них вміст, акуратно вирізуючи з шкірки, яку підсушують до 25 % вологості. Далі набивають в неї чайне листя і кілька годин сушать в дров'яній печі (з температурою до 140 градусів). Після чого мандарино-чай дозріває в прохолодних приміщеннях коло трьох місяців.
    Таким макаром отримують унікальний сімбіоз чаю і цитрусових, причому смак одного не пригнічує смак іншого. В такому вигляді пуер зберігається достатньо довго - роками! Рахується, що максимальний смак цей чай набирає после 15 років (!) зберігання. Істинно - унікальний чай, і Ви просто зобов'язані його скуштувати. Такого Ви ще не пили!
 
 

 

 

Описание

 

    Один з самих цікавих і оригінальних пуерів. В його виробництві приймає участь мандарин, саме в його шкоринціего і сушиться чай. Причому, мандарини беруть тільки ті, які ростуть в селищі Сіньхой, так як цей сорт мандаринів лікувальний - він ідет також і на виробництво лікарських сумішей. В шкірці його цитрусовий смак і запах тримається роками! Що і придає унікальність даному чаю, тому він залишить байдужим нікого.

    Заготівля сировини для цього пуера відбувається в серпні-вересні, тоді ж збирають і врожай мандаринів. На початку процеса виробництва готують мандарини: виймають з них вміст, акуратно вирізуючи з шкірки, яку підсушують до 25 % вологості. Далі набивають в неї чайне листя і кілька годин сушать в дров'яній печі (з температурою до 140 градусів). Після чого мандарино-чай дозріває в прохолодних приміщеннях коло трьох місяців.
    Таким макаром отримують унікальний сімбіоз чаю і цитрусових, причому смак одного не пригнічує смак іншого. В такому вигляді пуер зберігається достатньо довго - роками! Рахується, що максимальний смак цей чай набирає после 15 років (!) зберігання. Істинно - унікальний чай, і Ви просто зобов'язані його скуштувати. Такого Ви ще не пили!