Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання
Пресований в форму млинця Шу Пуер виготовляється чайною фабрикою Юнь Хе (Пу Ю), яка знаходиться на "батьківщині павлінів", в повіті Менхай (провінція Юньнань). Ця фабрика давно спеціалізується на випуску багатьох сортів розсипних пуерів, ну і пресованих (в самі різні форми) також. Тільки уявіть собі, кожен рік тут виготовляють біля 1500 тон (!) чаю. Вся продукція Юнь Хе продається під торговою маркою Пу Ю.
Даний пуер характеризується відмінним ароматом (тропічні квіти), а також мигдальним присмаком завареного чаю. Для його виробництва використовують самі молоді листки і бруньки, які зразу ж пічля збору "легко" пресують і віддають на слідуючі етапи визрівання (ферментація і сушка). Далі йде стандартний "пуерний" техпроцес виробництва.
Готовимо просто: потрібно наколупати (або нарізати) 1 ч.л. заварки, яку заливаємо стаканом ( 200 мл. 90 градусної води). Настоюється 3 хвилини. Легко заварюється кілька разів.
Пресований в форму млинця Шу Пуер виготовляється чайною фабрикою Юнь Хе (Пу Ю), яка знаходиться на "батьківщині павлінів", в повіті Менхай (провінція Юньнань). Ця фабрика давно спеціалізується на випуску багатьох сортів розсипних пуерів, ну і пресованих (в самі різні форми) також. Тільки уявіть собі, кожен рік тут виготовляють біля 1500 тон (!) чаю. Вся продукція Юнь Хе продається під торговою маркою Пу Ю.
Даний пуер характеризується відмінним ароматом (тропічні квіти), а також мигдальним присмаком завареного чаю. Для його виробництва використовують самі молоді листки і бруньки, які зразу ж пічля збору "легко" пресують і віддають на слідуючі етапи визрівання (ферментація і сушка). Далі йде стандартний "пуерний" техпроцес виробництва.
Готовимо просто: потрібно наколупати (або нарізати) 1 ч.л. заварки, яку заливаємо стаканом ( 200 мл. 90 градусної води). Настоюється 3 хвилини. Легко заварюється кілька разів.