качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Шу Пуер Тун Цін Хао (Цеглина) 2005 р. Фабрика Джіу Ван 250 г.

Код товару: 52205
Шу Пуэр Тун Цин Хао (Кирпич) 2005 г. Фабрика Джиу Ван 250 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 310.00 грн
В наявності

 

 
  Цей відмінний Шу Пуер Тун Цін Хао був виготовлений (і спресований) аж в 2005 році (!) на фабриці Джіу Ван (провінція Юннань). За ці 10 років він влежувався і втратив "вологі" землисті ноти в ароматі, остався тільки благородний "деревний" відтінок, за це то і цінується  любителями відносно молодих шу-пуерів. Чайна цеглина спресована досить щільно, сировина для нього - досить крупний лист. Також присутня невелика кількість черешків, які привносять у смак приємний терпкий відтінок.
    Пуер Тун Цін Хао рекомендується заварювати "проливом", хоча допускається і звичний "європейський" метод.  При пешій заварці у смаку відчувається нота камфорного дерева, після другої і третьої - більше віддає дубовою корою з кислинкою смородини. При четвертій заварці з'являються древинно-землисті ноти з маслянистим ягідним післясмаком. П'ята заварка – фон деревний, але вже яскравіше проявлена кислинка лісних ягід і солодкуватість. Шоста  - вона мабуть остання, ще більше солоду. Колір готового чаю - червоно-коричневий або чорний.
  Цей чай умиротворює і одночасно енергетизує тіло, робить ясним мислення і психіку, допомогає концентрації. Що може бути краще зранку? Кава? Ні, Пуер Тун Цін Хао! Він корисніший і ефективніше пробуджує і настроює на робочий день. Беріть.
 
 
Описание

 

 
  Цей відмінний Шу Пуер Тун Цін Хао був виготовлений (і спресований) аж в 2005 році (!) на фабриці Джіу Ван (провінція Юннань). За ці 10 років він влежувався і втратив "вологі" землисті ноти в ароматі, остався тільки благородний "деревний" відтінок, за це то і цінується  любителями відносно молодих шу-пуерів. Чайна цеглина спресована досить щільно, сировина для нього - досить крупний лист. Також присутня невелика кількість черешків, які привносять у смак приємний терпкий відтінок.
    Пуер Тун Цін Хао рекомендується заварювати "проливом", хоча допускається і звичний "європейський" метод.  При пешій заварці у смаку відчувається нота камфорного дерева, після другої і третьої - більше віддає дубовою корою з кислинкою смородини. При четвертій заварці з'являються древинно-землисті ноти з маслянистим ягідним післясмаком. П'ята заварка – фон деревний, але вже яскравіше проявлена кислинка лісних ягід і солодкуватість. Шоста  - вона мабуть остання, ще більше солоду. Колір готового чаю - червоно-коричневий або чорний.
  Цей чай умиротворює і одночасно енергетизує тіло, робить ясним мислення і психіку, допомогає концентрації. Що може бути краще зранку? Кава? Ні, Пуер Тун Цін Хао! Він корисніший і ефективніше пробуджує і настроює на робочий день. Беріть.