качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Бай Юй Лянь (Білий лотос благоденства) кулька з квіткою лілії 100 г

Код товару: 52141
Китайский элитный чай Бай Юй Лянь (Белый лотос благоденствия) шарик с цветком ли
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 225.00 грн
В наявності

 

  Бай Юй Лянь чи Білий лотос благоденства - це білий вид зв'язаного чаю, який росте в провінції Фуцзянь. В якочті сировини йдуть відбірні молоді чайні листки, які на дуже короткий час пропарюють (біля 1-2 хвилин), після чого підсушують, потім досвідчений майстер скручує листя разом з квіткою червоної лілії в оригінальну кулеподібну композицію. Ну і в кінці проходить завершальна сушка. В підсумку виходить кулька малоферментованого чаю, скручена з квіткою, що і обумовлює унікальну користь від готового настою. 

   Після заварювання така кулька повільно розкривається перетворюючись в дуже гарну, зелено-малинову квітку. В цьому плані є сенс використовувати прозорий посуд для того, щов ні в якому разі не пропустити унікальну метаморфозу, котра точно сподобається Вашим знайомим.

   Врезультаті, ми маємо світло-зелений чай, з ніжним смаком ( як у всіх білих чаїв) і унікальним ароматом лотосу, у смаку якого проглядається фруктова нотка і легка кислинка в післясмаку. Готовимо стандартно, як будь-який білий чай: 1 кульку кладемо в 300 мл. води (70-80 градусів), настоюємо 2 хвилини, спостерігаємо за прикольним видовищем розкриття кульки з квіткою і насолоджучись п'ємо. Заварювання можна повторювати 3- 4 рази, регулюючи час настоювання по своєму сиаку (насиченості) настою. Дуже добрий чай.

 

 

 

 

Описание

 

  Бай Юй Лянь чи Білий лотос благоденства - це білий вид зв'язаного чаю, який росте в провінції Фуцзянь. В якочті сировини йдуть відбірні молоді чайні листки, які на дуже короткий час пропарюють (біля 1-2 хвилин), після чого підсушують, потім досвідчений майстер скручує листя разом з квіткою червоної лілії в оригінальну кулеподібну композицію. Ну і в кінці проходить завершальна сушка. В підсумку виходить кулька малоферментованого чаю, скручена з квіткою, що і обумовлює унікальну користь від готового настою. 

   Після заварювання така кулька повільно розкривається перетворюючись в дуже гарну, зелено-малинову квітку. В цьому плані є сенс використовувати прозорий посуд для того, щов ні в якому разі не пропустити унікальну метаморфозу, котра точно сподобається Вашим знайомим.

   Врезультаті, ми маємо світло-зелений чай, з ніжним смаком ( як у всіх білих чаїв) і унікальним ароматом лотосу, у смаку якого проглядається фруктова нотка і легка кислинка в післясмаку. Готовимо стандартно, як будь-який білий чай: 1 кульку кладемо в 300 мл. води (70-80 градусів), настоюємо 2 хвилини, спостерігаємо за прикольним видовищем розкриття кульки з квіткою і насолоджучись п'ємо. Заварювання можна повторювати 3- 4 рази, регулюючи час настоювання по своєму сиаку (насиченості) настою. Дуже добрий чай.