качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський чай Най Сян Цзинь Сюань (Молочний улун) 100г

Код товару: 52019
  Китайский  чай Най Сян Цзинь Сюань (Молочный   улун) 100г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 185.00 грн
В наявності
    
 
 
   Даний молочний улун Най Сян Цзинь Сюань (з китайського - Вогняна квітка молочного аромата) в наш час досить популярний у всьому світі, тому давно вже не екзотика (його можна знайти в меню будь-якого поважаючого себе ресторана), хоча раніше був рідкістю в Європі.
   В нього насичений вершковий з карамельними нотами аромат, досить оригінальний і приємний, тому його дуже любят жінки. Крім того, в ньому присутні і квіткові ноти, але вони не такі яскраві, скоріше вкрадливі.
  Доречі, для ароматизації, Най Сян Цзинь Сюань не окунають в молоко, як це багатьом здається. В цьому плані склалося багато міфів: одні кажуть, що чайний кущ постійно підливають молоком, другі - що це результат вирощування на грунтах з певним хімскладом, треті думають, що в молочному улуні присутні хімичні ароматизатори і підсилювач смаку (прямо як в чіпсах).
   Але причина такого запаху і смаку в іншому - в технології виготовлення, яка і має на увазі унікальний спосіб жарки з дотриманням точного її температурного режиму і часу обжарювання. Ну і звісно ж - сорт чайних дерев - теж важнливий фактор.
     Заварюванне молочного улуна Най Сян Цзинь Сюань: основний нюанс - короткий час настоювання, починаючи з 30 секунд, збільшуючи час кожної слідуючої заварки. Допускається аж вісім заварок з однієї дози чаю! Пити Най Сян Цзинь Сюань потрібно не поспішаючи, спочатку оцінити відмінний шоколадно-вершковий аромат, далі потрошку куштувати унікальний благородний смак напою.
   Говорять що цей улун в змозі зупинити навіть пухлини, а на стані зубів він позначається досить благотворно. Рекомендуємо всім, вибравши цей чай, Ви точно не помилитеся.
 
 
 
 
Описание
    
 
 
   Даний молочний улун Най Сян Цзинь Сюань (з китайського - Вогняна квітка молочного аромата) в наш час досить популярний у всьому світі, тому давно вже не екзотика (його можна знайти в меню будь-якого поважаючого себе ресторана), хоча раніше був рідкістю в Європі.
   В нього насичений вершковий з карамельними нотами аромат, досить оригінальний і приємний, тому його дуже любят жінки. Крім того, в ньому присутні і квіткові ноти, але вони не такі яскраві, скоріше вкрадливі.
  Доречі, для ароматизації, Най Сян Цзинь Сюань не окунають в молоко, як це багатьом здається. В цьому плані склалося багато міфів: одні кажуть, що чайний кущ постійно підливають молоком, другі - що це результат вирощування на грунтах з певним хімскладом, треті думають, що в молочному улуні присутні хімичні ароматизатори і підсилювач смаку (прямо як в чіпсах).
   Але причина такого запаху і смаку в іншому - в технології виготовлення, яка і має на увазі унікальний спосіб жарки з дотриманням точного її температурного режиму і часу обжарювання. Ну і звісно ж - сорт чайних дерев - теж важнливий фактор.
     Заварюванне молочного улуна Най Сян Цзинь Сюань: основний нюанс - короткий час настоювання, починаючи з 30 секунд, збільшуючи час кожної слідуючої заварки. Допускається аж вісім заварок з однієї дози чаю! Пити Най Сян Цзинь Сюань потрібно не поспішаючи, спочатку оцінити відмінний шоколадно-вершковий аромат, далі потрошку куштувати унікальний благородний смак напою.
   Говорять що цей улун в змозі зупинити навіть пухлини, а на стані зубів він позначається досить благотворно. Рекомендуємо всім, вибравши цей чай, Ви точно не помилитеся.