Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання
Бень Шань - це так званий "слабо-ферментований" улун, який росте і виробляється в провінції Фуцзянь (округ Аньсі). Вихідна сировина для Бень Шань улуна - верхні 2 чи 3 відбірних, акуратно зірваних вручну листа. Технологія виробництва схожа з такою у Те Гуань Іня, та й два цих чая теж похожі. В готовому видгляді Бень Шаня скручені і чимось нагадують маленькі смарагдові горошини.
Аромат у цього улуна багатий, з квітковим відтінком, в якому відчувається специфічна залізиста основа, яка є в грунтах на півдні Фуцзяня. Колір завареного настою – жовто-зелений, смак практично без терпкості, з кисло-солодким напрямком, з «чоловічою» стержневою нотою, яка буде оставатися до п'ятого заварювання.
Заварюємо: 1 ч.л. заварки даємо на 150 мл. гарячої води (90 градусів), ждемо 2 хвилини і можна зливати. Заварюємо до 5 разів.
Однозначно радимо цей чай, він дуже похожий на більш дорогого "брата" Те Гуань Інь, чим неможна не скористатися. Відмінний улун за помірну ціну.
Бень Шань - це так званий "слабо-ферментований" улун, який росте і виробляється в провінції Фуцзянь (округ Аньсі). Вихідна сировина для Бень Шань улуна - верхні 2 чи 3 відбірних, акуратно зірваних вручну листа. Технологія виробництва схожа з такою у Те Гуань Іня, та й два цих чая теж похожі. В готовому видгляді Бень Шаня скручені і чимось нагадують маленькі смарагдові горошини.
Аромат у цього улуна багатий, з квітковим відтінком, в якому відчувається специфічна залізиста основа, яка є в грунтах на півдні Фуцзяня. Колір завареного настою – жовто-зелений, смак практично без терпкості, з кисло-солодким напрямком, з «чоловічою» стержневою нотою, яка буде оставатися до п'ятого заварювання.
Заварюємо: 1 ч.л. заварки даємо на 150 мл. гарячої води (90 градусів), ждемо 2 хвилини і можна зливати. Заварюємо до 5 разів.
Однозначно радимо цей чай, він дуже похожий на більш дорогого "брата" Те Гуань Інь, чим неможна не скористатися. Відмінний улун за помірну ціну.