качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський чай Мао Се (Ворсистий Краб) 100 г

Код товару: 52220
Китайский чай Мао Се (Ворсистый Краб) 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 127.00 грн
В наявності

 

    Улун Мао Се чи Ворсистий Краб - старий сорт Фуцзянського чаю з району Аньсі. Збирають його вручну, в якості сировини відбираються непошкоджені листя, після чого воно підсушуються деякий час на відкритому сонці. Потім такий полуфабрикат піддається ферментації в корзинах, по закінченню якої окислений до потрібного ступеню лист прожарюють при високій температурі. Далі листя скручують і остаточно досушують. Весь процес аналогічний виробництву старшого "брата" Те Гуань Інь. 
    В готовому вигляді щільно скручений чай чимось схожий на маленьких крабиків, які покриті білими ворсинками, які і дають характерный смак і запах цьому улуну.
   Для того, щоб вийшов класний чай, радимо для заварювання брати чайник з фарфору, а еще краще - гайвань, яку для початку слід добряче прогріти кип'ятком. Далі в чайник засипаємо 3 г (чайна ложка) заварки на 100 мл 85-градусної води, ждемо 30 секунд і все, чай готовий. Подальші заварювання потрібно робити на 15 секунд довше кожну. І так можна заварювати Мао Се 6-7 разів! Правда з кожним слідуючим заварюванням смак буде потроху слабшати і змінюватися. 
   Колір завареного чаю золотий з ароматом фруктів і квітів. На смак він також фруктово-квітковий з яскравим відтінком смородини.
  Ворсистий краб розслаблює і одночасно здатен підняти настрій, регулює нервову систему і стимулює імунну, очищає нирки та печінку.
   Хберігати краще в закритій герметичній ємкості. Досить корисний і смачний чай, наполегливо рекомендуємо спробувати даний улун, варта річ.
 
 
 
 
Описание

 

    Улун Мао Се чи Ворсистий Краб - старий сорт Фуцзянського чаю з району Аньсі. Збирають його вручну, в якості сировини відбираються непошкоджені листя, після чого воно підсушуються деякий час на відкритому сонці. Потім такий полуфабрикат піддається ферментації в корзинах, по закінченню якої окислений до потрібного ступеню лист прожарюють при високій температурі. Далі листя скручують і остаточно досушують. Весь процес аналогічний виробництву старшого "брата" Те Гуань Інь. 
    В готовому вигляді щільно скручений чай чимось схожий на маленьких крабиків, які покриті білими ворсинками, які і дають характерный смак і запах цьому улуну.
   Для того, щоб вийшов класний чай, радимо для заварювання брати чайник з фарфору, а еще краще - гайвань, яку для початку слід добряче прогріти кип'ятком. Далі в чайник засипаємо 3 г (чайна ложка) заварки на 100 мл 85-градусної води, ждемо 30 секунд і все, чай готовий. Подальші заварювання потрібно робити на 15 секунд довше кожну. І так можна заварювати Мао Се 6-7 разів! Правда з кожним слідуючим заварюванням смак буде потроху слабшати і змінюватися. 
   Колір завареного чаю золотий з ароматом фруктів і квітів. На смак він також фруктово-квітковий з яскравим відтінком смородини.
  Ворсистий краб розслаблює і одночасно здатен підняти настрій, регулює нервову систему і стимулює імунну, очищає нирки та печінку.
   Хберігати краще в закритій герметичній ємкості. Досить корисний і смачний чай, наполегливо рекомендуємо спробувати даний улун, варта річ.