качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Персиковий улун 100 г

Код товару: 52169
Китайский элитный чай Персиковый улун 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 100.00 грн
В наявності

 

   Персиковий улун - чай з середнім рівнем ферментації і тому він - ідеальний варіант для любитів м'якого, але повного смаку, який в даного чая незвичайний: весняний і легкий з персиковими і карамельно-медовими відтінками. Хоча персиковий улун і виробляється не так давано, він вже вспів завоювати армію прихильників по всьому світі, та й виробники самі не ждали такого эфекту.
   Технологія його виробництва стандартна для улунів: збі, підв'ялювання, ферментація, яка в певний момент різко преривається (наприклад обжаркою), в результаті чого окислення встигає пройти тільки на краях листків, а в їх серединках вони лишаються зовсім нетронутими. Тому він виходить наполовину зелений, і наполовину чорний. Ось такий цікавий гібоид. Але і властивості у нього багатогранні, характерні зразу кільком видам чаю. Для ароматизації (остання стадія) використовують натуральне масло персика, тому цей улун на 100% натуральний.
  Він має масу корисних якостей: омолоджує тіло ( великий вміст антиоксидантів ), сприяє похудінню, відмінно впливає на стан шкіри.
      Для заварювання беремо 5г (чайна ложка) заварки і заливаємо стаканом гарячої води (80-85 град), далі через 1 хвилину зливаємо. Можна пить, заварюючи одну порцію заварки до 5 разів.
 
 
 
Описание

 

   Персиковий улун - чай з середнім рівнем ферментації і тому він - ідеальний варіант для любитів м'якого, але повного смаку, який в даного чая незвичайний: весняний і легкий з персиковими і карамельно-медовими відтінками. Хоча персиковий улун і виробляється не так давано, він вже вспів завоювати армію прихильників по всьому світі, та й виробники самі не ждали такого эфекту.
   Технологія його виробництва стандартна для улунів: збі, підв'ялювання, ферментація, яка в певний момент різко преривається (наприклад обжаркою), в результаті чого окислення встигає пройти тільки на краях листків, а в їх серединках вони лишаються зовсім нетронутими. Тому він виходить наполовину зелений, і наполовину чорний. Ось такий цікавий гібоид. Але і властивості у нього багатогранні, характерні зразу кільком видам чаю. Для ароматизації (остання стадія) використовують натуральне масло персика, тому цей улун на 100% натуральний.
  Він має масу корисних якостей: омолоджує тіло ( великий вміст антиоксидантів ), сприяє похудінню, відмінно впливає на стан шкіри.
      Для заварювання беремо 5г (чайна ложка) заварки і заливаємо стаканом гарячої води (80-85 град), далі через 1 хвилину зливаємо. Можна пить, заварюючи одну порцію заварки до 5 разів.