качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Те Гуань Інь (Вищої категорії) 100 г

Код товару: 52020
Китайский элитный   чай Те Гуань Инь (Высшей категории) 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 265.00 грн
В наявності
   
 
     Те Гуань Інь - китайський улун з Аньсі (провінція Фуцзянь), виробляється достатньо давно - з 17 століття. Є навіть легенда, згідно з якою, богобоязний селянин гуляючи наштовхнувся на унікальне чайне дерево, зірвані листки з якого иали унікальний ніжний смак. Цей чай зразу ж був названий в честь Бодхісатви. Вже коло 1705 року Те Гуань Інь здобув почесний ранг імператорського чаю, і вже всього через десяток років сорт даного чайного дерева швидко росповсюдився по всій провінції.    
    А в наш час цей улун став одним з самих популярних  і знаменитих улунів Китаю, на основі якого роблять молочні улуни.
    Що стосується технології виробництва, вона достатньо складна і складається з 10 этапів. Но головний прикол - поступова ферментація, в процесі якої роблять регулярні струшування.
    Для його виробництва йдуть вже зрілі листки (на відміну від зеленого чаю), що забезпечує деяку "м'ясистість", і можливість заваривати його кілька разів підряд (по 2-3 хвилини з температурою 80 градусів і стандартному дозуванню).
   Класний улун, більше нічого добавити!
 
 

 

Описание
   
 
     Те Гуань Інь - китайський улун з Аньсі (провінція Фуцзянь), виробляється достатньо давно - з 17 століття. Є навіть легенда, згідно з якою, богобоязний селянин гуляючи наштовхнувся на унікальне чайне дерево, зірвані листки з якого иали унікальний ніжний смак. Цей чай зразу ж був названий в честь Бодхісатви. Вже коло 1705 року Те Гуань Інь здобув почесний ранг імператорського чаю, і вже всього через десяток років сорт даного чайного дерева швидко росповсюдився по всій провінції.    
    А в наш час цей улун став одним з самих популярних  і знаменитих улунів Китаю, на основі якого роблять молочні улуни.
    Що стосується технології виробництва, вона достатньо складна і складається з 10 этапів. Но головний прикол - поступова ферментація, в процесі якої роблять регулярні струшування.
    Для його виробництва йдуть вже зрілі листки (на відміну від зеленого чаю), що забезпечує деяку "м'ясистість", і можливість заваривати його кілька разів підряд (по 2-3 хвилини з температурою 80 градусів і стандартному дозуванню).
   Класний улун, більше нічого добавити!