качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Улун Формоза 100 г

Код товару: 52176
Китайский элитный чай Улун Формоза 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 75.00 грн
В наявності

 

    Взагалі то Формоза – це стара португальска назва нині китайського острова Тайвань. В перекладі з португальского -  «прекрасний», саме так можна описати даний чай, і це буде не далеким від істини.

  Формоза улун - достатньо рідкий чай і те стільки тому, що він вирощується суто на Тайвані, стільки тому, що період збору сировини достатньо короткий (кінець липня).  Саме тоді з личинок вилітають цикади, які надкушують чайні листя, з яких витікає сок, після чого листя жовтіє. І таке листя теж збирається для улуна Формоза, і саме це формує його аромат і оригінальний смак. Та і це чи не єдиний улун, який виробляється на острові.
   Сировина для даного чаю - брунька і два верхніх листа на пагоні. Далі йде ферментація (средня - адже це улун а не червоний чай) і сильна прожарка (що і зупиняє процес окислення). Аромат у Формози - фрукти з медом. За властивий йому аромат, смак і колір йому навіть дали назву «чайне шампанське».
 
  Для заварювання потрібна вода 80 градусів, настоюється 1 хвилину, повторювати заварювання можна 4-5 разів. Взагалі це відмінний чай з гармонійним смаком і невисокою ціною. Беріть однозначно - не пожалкуєте.
 
 
 
Описание

 

    Взагалі то Формоза – це стара португальска назва нині китайського острова Тайвань. В перекладі з португальского -  «прекрасний», саме так можна описати даний чай, і це буде не далеким від істини.

  Формоза улун - достатньо рідкий чай і те стільки тому, що він вирощується суто на Тайвані, стільки тому, що період збору сировини достатньо короткий (кінець липня).  Саме тоді з личинок вилітають цикади, які надкушують чайні листя, з яких витікає сок, після чого листя жовтіє. І таке листя теж збирається для улуна Формоза, і саме це формує його аромат і оригінальний смак. Та і це чи не єдиний улун, який виробляється на острові.
   Сировина для даного чаю - брунька і два верхніх листа на пагоні. Далі йде ферментація (средня - адже це улун а не червоний чай) і сильна прожарка (що і зупиняє процес окислення). Аромат у Формози - фрукти з медом. За властивий йому аромат, смак і колір йому навіть дали назву «чайне шампанське».
 
  Для заварювання потрібна вода 80 градусів, настоюється 1 хвилину, повторювати заварювання можна 4-5 разів. Взагалі це відмінний чай з гармонійним смаком і невисокою ціною. Беріть однозначно - не пожалкуєте.