качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський чай Бі Ло Чунь (Смарагдові спіралі весни) 100г

Код товару: 52005
Китайский  чай Би Ло Чунь (Изумрудные спирали   весны) 100г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 175.00 грн
В наявності
      Бі Ло Чунь - один з самих відомих і достойних чаїв виробництва Китаю. Сировина для нього росте в горах Дунтіншань, котрі знаходяться кругом озера Тайху. Клімат в цій місцевості дуже помірний,і середньорічна температура повітря в основному коливається від 15,5 до 16,5 градусів, що позитивно позначаэться на умовах росту чайних дерев. Для чая Бы ло чунь сировина збирається з кінця березня по кінець квітня, як раз тоді, коли цвітуть фруктові. І це теж трошки впливає на смак і аромат готового чаю, так як він просочується запахом цвітучих дерев. Заготовка листя йде з самого ранку, в процесі чого зривається тільки брунька і один верхній лист з гілки. Після обіду сировина вручну сушиться та зкручується.
     Колись  Бі Ло Чунь називали «Ся ша жень сян», що в перекладі з китайського - «супер ароматный». В 17 столітті імператор Кан Сі (династія Цін) проїзджаючи через озеро Тайху, попробував у місцевого чиновника чай «Ся ша жень сян», котрий так сподобався Кан Сі, що він перейменував вульгарну назву (зв'язане з жіночими грудьми) в «Бі ло чунь» ("Смарагдові спіралі"). Видно така назва прийшла в голову імератору в зв'язку з зовнішнім видом листя: вони звернуті в невеликі "спіральки" і чимось схожі на равликів.
     Зовні Бі ло чунь виглядає так: всі чаїнки закручені в тоненькі спіралі, з двох сторін покриті "пушком".
   Заварювати Бі ло чунь треба оригінально: не заливати чай гарячою водою, а навпаки: спочатку в чайник налити кип'яток (температурою коло 70-80 градусів), а сам чай тільки потім ложать в воду, листя повинні опуститися на дно чайника і тільки потім розвернутися. В підсумку повинен получитися смарагдовий настій з яскравим солодкуватим смаком і потужним виразним запахом. Бі Ло Чунь тому ще називається «однією ніжністю і трьома свіжістями».
    Щоб отримати один кг цього чаю, потрібно зірвати сто сорок тисяч бруньок! Велика робота. И ми рекомендуємо Вам продегустувати китайський зеленый чай Бі Ло Чунь, так як це напевно, самий виразний смачний і пікантний з усіх зелених чаїв Китаю. 
 

 

Описание
      Бі Ло Чунь - один з самих відомих і достойних чаїв виробництва Китаю. Сировина для нього росте в горах Дунтіншань, котрі знаходяться кругом озера Тайху. Клімат в цій місцевості дуже помірний,і середньорічна температура повітря в основному коливається від 15,5 до 16,5 градусів, що позитивно позначаэться на умовах росту чайних дерев. Для чая Бы ло чунь сировина збирається з кінця березня по кінець квітня, як раз тоді, коли цвітуть фруктові. І це теж трошки впливає на смак і аромат готового чаю, так як він просочується запахом цвітучих дерев. Заготовка листя йде з самого ранку, в процесі чого зривається тільки брунька і один верхній лист з гілки. Після обіду сировина вручну сушиться та зкручується.
     Колись  Бі Ло Чунь називали «Ся ша жень сян», що в перекладі з китайського - «супер ароматный». В 17 столітті імператор Кан Сі (династія Цін) проїзджаючи через озеро Тайху, попробував у місцевого чиновника чай «Ся ша жень сян», котрий так сподобався Кан Сі, що він перейменував вульгарну назву (зв'язане з жіночими грудьми) в «Бі ло чунь» ("Смарагдові спіралі"). Видно така назва прийшла в голову імератору в зв'язку з зовнішнім видом листя: вони звернуті в невеликі "спіральки" і чимось схожі на равликів.
     Зовні Бі ло чунь виглядає так: всі чаїнки закручені в тоненькі спіралі, з двох сторін покриті "пушком".
   Заварювати Бі ло чунь треба оригінально: не заливати чай гарячою водою, а навпаки: спочатку в чайник налити кип'яток (температурою коло 70-80 градусів), а сам чай тільки потім ложать в воду, листя повинні опуститися на дно чайника і тільки потім розвернутися. В підсумку повинен получитися смарагдовий настій з яскравим солодкуватим смаком і потужним виразним запахом. Бі Ло Чунь тому ще називається «однією ніжністю і трьома свіжістями».
    Щоб отримати один кг цього чаю, потрібно зірвати сто сорок тисяч бруньок! Велика робота. И ми рекомендуємо Вам продегустувати китайський зеленый чай Бі Ло Чунь, так як це напевно, самий виразний смачний і пікантний з усіх зелених чаїв Китаю.