качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський чай Люй Лун Чжу (Перлина дракона маленька) 100 г

Код товару: 52006
 Китайский  чай Люй Лун Чжу (Жемчужина   дракона маленькая) 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 260.00 грн
В наявності

    Люй Лун Чжу (або Зелена перлина) — дуже ніжний весняний зелений китайський чай. Збір листя проходить в квітні (в чайній провінції Фуцзянь), де його виробляють достатньо довгий час - біля 700 років. Для Люй Лун Чжу вибираються тільки два верхніх листка на гілца, які в подальшому будуть скручені в невеличкі кульки. Зв'язані шовковою ниткою в маленьку "зелену перлину" листя сушаться в природніх умовах день-два, не проходячи примусової ферментації, що дає Люй Лун Чжу схожість з білим чаєм. Ручний процес зкручування та зв'язування листя забезпечує їх цілісність та відмінний аромат, який має травяні свіжі ноти.

   Під час заварювання, кульки Люй Лун Чжу повільно розкручуються в маленькі видовжені листочки, яких достатньо багато в одній кульці. Друга заварка добавляє в трав'яний смак слабку терпкість і злаковий присмак, і цим він стає схожий і на білий і на зелений чай.
    Китайці рекомендують його пити вранці і в першій половині дня. Люй Лун Чжу може добре підняти тонус і зменшити втому (як фізичну так і розумову). Температура води для заварювання Люй Лун Чжу - біля 80 градусів (але не нижче 65).
     
 
 
Описание

    Люй Лун Чжу (або Зелена перлина) — дуже ніжний весняний зелений китайський чай. Збір листя проходить в квітні (в чайній провінції Фуцзянь), де його виробляють достатньо довгий час - біля 700 років. Для Люй Лун Чжу вибираються тільки два верхніх листка на гілца, які в подальшому будуть скручені в невеличкі кульки. Зв'язані шовковою ниткою в маленьку "зелену перлину" листя сушаться в природніх умовах день-два, не проходячи примусової ферментації, що дає Люй Лун Чжу схожість з білим чаєм. Ручний процес зкручування та зв'язування листя забезпечує їх цілісність та відмінний аромат, який має травяні свіжі ноти.

   Під час заварювання, кульки Люй Лун Чжу повільно розкручуються в маленькі видовжені листочки, яких достатньо багато в одній кульці. Друга заварка добавляє в трав'яний смак слабку терпкість і злаковий присмак, і цим він стає схожий і на білий і на зелений чай.
    Китайці рекомендують його пити вранці і в першій половині дня. Люй Лун Чжу може добре підняти тонус і зменшити втому (як фізичну так і розумову). Температура води для заварювання Люй Лун Чжу - біля 80 градусів (але не нижче 65).