качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Ганпаудер (Порох) зелений 100 г

Код товару: 32020
 Китайский элитный   чай Ганпаудер (Порох) зеленый
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 55.00 грн
В наявності
 Ганпаудер (або "Порох") зелений.
   Це класичний зелений чай, який виготовляють в провінції Чжецзянь, в Китаї. Даний чай назвали так, тому що він зовнішньо схожий на порох Ганпаудер, яким європейці називали популярний китайський чай Люй Чжу (чи "Зелена перлина"). Видно, китайцям зкручені невеличкі кульки чаю були чимось схожі на маленькі перлинки, а європейцям відповідно - на порох, так як по старій легенді, британський робітник однієї чайної компанії примудрився переплутати чай з порохом. Для того, щоб з чаю вийшла така оригінальна кулька, в крутильщиків чаю повинно бути сер'йозна майстерність, але в результаті зкручені листя зберігають свій смак і аромат суттево довше, ніж аналогічні чаї.
     Візуально також на гранулах можна замітити ніжний блиск, котрий говорить про те, що цей чай свіжий.
   Смак у грандпаудера достатньо терпкий, досить насичений, запах солодкуватий, з димком, а також з нотами квітів.
    Заварювання гранпаудера. Розігріваємо чайник, промиваючи його гарячою водою. На 250 г води даємо 1 чайну ложку чаю, температура води- 85 градусів. Настоюємо 2 хвилини, далі можна заварювати ще 2 рази по 5 хвилин кожен.
 
 
 
Описание
 Ганпаудер (або "Порох") зелений.
   Це класичний зелений чай, який виготовляють в провінції Чжецзянь, в Китаї. Даний чай назвали так, тому що він зовнішньо схожий на порох Ганпаудер, яким європейці називали популярний китайський чай Люй Чжу (чи "Зелена перлина"). Видно, китайцям зкручені невеличкі кульки чаю були чимось схожі на маленькі перлинки, а європейцям відповідно - на порох, так як по старій легенді, британський робітник однієї чайної компанії примудрився переплутати чай з порохом. Для того, щоб з чаю вийшла така оригінальна кулька, в крутильщиків чаю повинно бути сер'йозна майстерність, але в результаті зкручені листя зберігають свій смак і аромат суттево довше, ніж аналогічні чаї.
     Візуально також на гранулах можна замітити ніжний блиск, котрий говорить про те, що цей чай свіжий.
   Смак у грандпаудера достатньо терпкий, досить насичений, запах солодкуватий, з димком, а також з нотами квітів.
    Заварювання гранпаудера. Розігріваємо чайник, промиваючи його гарячою водою. На 250 г води даємо 1 чайну ложку чаю, температура води- 85 градусів. Настоюємо 2 хвилини, далі можна заварювати ще 2 рази по 5 хвилин кожен.