качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський чай Хуа Чун Хао (Весняний пух) 100 г

Код товару: 52027
Китайский чай Хуа Чун Хао (Весенний пух) 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 90.00 грн
В наявності

    Хуа Чун Хао, або Весняний пух краще всього пити вранці (це "ранній" чай), що і роблять у провінції Фудзянь, де його і виготовляють. В його складі є як молоді листочки, так і бруньки, які розбавлені високоякісним жасміном (тільки вищого сорту). В результаті чого отримуємо відмінний сімбіоз весняного чаю і жасміну, що найкраще підходить для початку дня і гарантує добрий настрій, тонус а також ясність мислення.

   Збирають Хуа Чун Хао тільки ранньої весни. Відбираються бруньки з трьома верхніми листками (самими молодими) на гілці. Потім все це ароматизується жасміном по класичній технології: кладеться шар листя, шар квітів жасміну, знову листя і т.д. Після чого такий "бутерброд" лежить 5-6 годин, за які і проходить початкова ароматизація. Далі майстер чайних справ розпушує цю масу кілька разів і знову лишає просочуватися 12 часов. На фінішу жасмін вручну відбирається з чаю (так як він вже віддав весь свій аромат) і ароматизований Хуа Чун Хао поступає на сушку.
  В готовому вигляді цей чай відмінно знімає загальну втому, добре тонізує організм, покращує сон і нівелює головний біль. Чим не ліки?  Посуду для заварки треба попередньо прогріти, потім заливаємо 3 грама чаю стаканом гарячої води (80 градусів), після чого зразу зливаємо перший настій. Заливаємо повторно і п'ємо, насолоджуючися класним смаком. Можна заварювати до 5 разів ( із збільшенням часу заварювання). 
 
 

 

Описание

    Хуа Чун Хао, або Весняний пух краще всього пити вранці (це "ранній" чай), що і роблять у провінції Фудзянь, де його і виготовляють. В його складі є як молоді листочки, так і бруньки, які розбавлені високоякісним жасміном (тільки вищого сорту). В результаті чого отримуємо відмінний сімбіоз весняного чаю і жасміну, що найкраще підходить для початку дня і гарантує добрий настрій, тонус а також ясність мислення.

   Збирають Хуа Чун Хао тільки ранньої весни. Відбираються бруньки з трьома верхніми листками (самими молодими) на гілці. Потім все це ароматизується жасміном по класичній технології: кладеться шар листя, шар квітів жасміну, знову листя і т.д. Після чого такий "бутерброд" лежить 5-6 годин, за які і проходить початкова ароматизація. Далі майстер чайних справ розпушує цю масу кілька разів і знову лишає просочуватися 12 часов. На фінішу жасмін вручну відбирається з чаю (так як він вже віддав весь свій аромат) і ароматизований Хуа Чун Хао поступає на сушку.
  В готовому вигляді цей чай відмінно знімає загальну втому, добре тонізує організм, покращує сон і нівелює головний біль. Чим не ліки?  Посуду для заварки треба попередньо прогріти, потім заливаємо 3 грама чаю стаканом гарячої води (80 градусів), після чого зразу зливаємо перший настій. Заливаємо повторно і п'ємо, насолоджуючися класним смаком. Можна заварювати до 5 разів ( із збільшенням часу заварювання).