качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський чай Хуаншань Маофен «Ворсисті піки гори Хуаншань» 100 г

Код товару: чай Моли Бай Мао Хоу
Китайский чай Хуаншань Маофен «Ворсистые пики горы Хуаншань» 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 210.00 грн
В наявності

 

    З китайського Хуаншань - означає Жовта Гора, а Мао - волосся (хутро). Назва видно пішла від сріблястого пушка, який покриває нетронуті бруньки чаю. Слово ж Фен в перекладі - гора (вершина). Це скоріше усього описує кінчик чайної бруньки, який трохи нагадує формою гострий Жовтий Волосатий пік.

    Хуаншань Мао Фен відомий ще з часу правління китайської  династії Мінг (з 1368 по1644 рік). Він походить з провінції Анхой і ровте біля гори Хуаншань.  Даний чай заготовлюється тільки ранньої весни, до того, як почнеться фестиваль Кінг Мінг, при цьому береться тільки брунька і перший від неї лист, який ще має світло-жовтий колір.
   Виробництво йде в чотири етапи: власне збір сировини, потім - первинна обжарка, далі лист звертають і пропікають. Чай збирають тільки вручну і він обов'язково повинен бути перероблений у той же день. 
  Обжарювання Хуаншань Маофена починається з 150 градусів, після чого температура посткпово понижується, при цьому листя постійно перемішуються, потім вана знижується. На виході сировина повинна бути однорідною, підгорівший лист не допускається. Завертування листя листа - теж ручна робота, при чому, це робиться в гарячому котлі! Ну і пропікання вже видаляє залишки вологи з чаю і приводить його в потрібну кондицію. 
   Готовий настій Хуаншань Маофена - трошки жоовтуватий, кольору слонової кістки. Смак дуже м'який, приємний, солодкуватий, взагалі без гіркоти.
      Він розширює і зміцнює стінки судин, добре регулює тиск,
эфективно стимулює травлення, освіжає, позитивно впливає на стан зубів.
    Заварюється 2 хвилини (температура води 60-70С). 1ч.л. заварки йде на 150 мл води. Легко заварюється 5-6 разів. Відмінний китайський чай, який прекрасно підійде як гурманам, так і починаючим чаєманам.
 
 
 
Описание

 

    З китайського Хуаншань - означає Жовта Гора, а Мао - волосся (хутро). Назва видно пішла від сріблястого пушка, який покриває нетронуті бруньки чаю. Слово ж Фен в перекладі - гора (вершина). Це скоріше усього описує кінчик чайної бруньки, який трохи нагадує формою гострий Жовтий Волосатий пік.

    Хуаншань Мао Фен відомий ще з часу правління китайської  династії Мінг (з 1368 по1644 рік). Він походить з провінції Анхой і ровте біля гори Хуаншань.  Даний чай заготовлюється тільки ранньої весни, до того, як почнеться фестиваль Кінг Мінг, при цьому береться тільки брунька і перший від неї лист, який ще має світло-жовтий колір.
   Виробництво йде в чотири етапи: власне збір сировини, потім - первинна обжарка, далі лист звертають і пропікають. Чай збирають тільки вручну і він обов'язково повинен бути перероблений у той же день. 
  Обжарювання Хуаншань Маофена починається з 150 градусів, після чого температура посткпово понижується, при цьому листя постійно перемішуються, потім вана знижується. На виході сировина повинна бути однорідною, підгорівший лист не допускається. Завертування листя листа - теж ручна робота, при чому, це робиться в гарячому котлі! Ну і пропікання вже видаляє залишки вологи з чаю і приводить його в потрібну кондицію. 
   Готовий настій Хуаншань Маофена - трошки жоовтуватий, кольору слонової кістки. Смак дуже м'який, приємний, солодкуватий, взагалі без гіркоти.
      Він розширює і зміцнює стінки судин, добре регулює тиск,
эфективно стимулює травлення, освіжає, позитивно впливає на стан зубів.
    Заварюється 2 хвилини (температура води 60-70С). 1ч.л. заварки йде на 150 мл води. Легко заварюється 5-6 разів. Відмінний китайський чай, який прекрасно підійде як гурманам, так і починаючим чаєманам.