Код товару: 32017
Показати оптові ціни ↓
Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання
Ціна: 98.00 грн
В наявності
Зелений чай з провінції Чжецзян.
Лу Інь Ло чи Смарагдова перлина виробляється по схожій з Ганпаудером технології, але використовується більш якісна сировина.
Для його виготовлення відбирають тільки 2-3 перших листка, їх бережно зкручують, щоб уникнути деформації та зберегти їх смак і аромат.
Основний нюанс в виробництві Лу Інь Ло – обробка рисовим паром на стадії ферментації, що запозичений з Японії. Це придає Лу Інь Ло особливий смак з приємним квітково-трав'яними нотками і м'якою терпкістю в послясмаку, чимось нагаду.чий Лун Цзін або Сеньчу.
При заваривании чайные листочки разворачиваются, делая настой изумрудно-зелёным. Заваривать 2 минуты при температуре воды 70-80°С, 3-4 г чая (2-3 чайные ложки) на чайник 450-500 мл.
Описание
Зелений чай з провінції Чжецзян.
Лу Інь Ло чи Смарагдова перлина виробляється по схожій з Ганпаудером технології, але використовується більш якісна сировина.
Для його виготовлення відбирають тільки 2-3 перших листка, їх бережно зкручують, щоб уникнути деформації та зберегти їх смак і аромат.
Основний нюанс в виробництві Лу Інь Ло – обробка рисовим паром на стадії ферментації, що запозичений з Японії. Це придає Лу Інь Ло особливий смак з приємним квітково-трав'яними нотками і м'якою терпкістю в послясмаку, чимось нагаду.чий Лун Цзін або Сеньчу.
При заваривании чайные листочки разворачиваются, делая настой изумрудно-зелёным. Заваривать 2 минуты при температуре воды 70-80°С, 3-4 г чая (2-3 чайные ложки) на чайник 450-500 мл.
З цим товаром часто купують