качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Чун Хао Ван (Королівський жасмін) 100 г

Код товару: 52104
Китайский элитный xай Чун Хао Ван (Королевский жасмин) 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 145.00 грн
В наявності

 

   Чун Хао Ван - стандартний жасміновий чай. Хоча взагалі жасмінові чаї виробляються у багатьох провінціях, але цей - суто Фуцзянський. Його роблять тільки з бруньок і найніжніших молодих листків чайного куща. Збір сировини йде на початку весни, а потім ще якийсь час вона зберігається в герметично закритих складах, чекаючи моменту початку цвітіння жасміна (в травні). Жасмін збирається 3 рази в рік: травень, липень і серпень. Цвіте він вночі, а збирається тільки зранку, коли квіти вже закриті. І вже ввечері чай, що досі чекав перекладається пошарово (10-15 см) вже розкритими жасміновими квітами для ароматизації.
   Після того, як жасмін віддав свій запах і смак чайному листю, він виймається (всі процеси проходять тільки вручну), після чого сировина знову перекладається жасміном по-новому, і так кілька разів. У підсумку ароматизація виходить достотньо потужною. Далі - сушка і фасування.
  Заварений чай має м'який квітковий смак і дуже приємний "весняний" свіжий запах. Заварюється біля 2 хвилин (1 ч.л. заварки йде на стакан води 80 С). Цей процес можна повторювати пару-трійку разів.
   Це відмінний чай для любителів жасмінового смаку та запаху - рекомендуємо його однозначно. Тим більше, що ціна на нього не така вже й висока. Пробуйте.
 
 
 
Описание

 

   Чун Хао Ван - стандартний жасміновий чай. Хоча взагалі жасмінові чаї виробляються у багатьох провінціях, але цей - суто Фуцзянський. Його роблять тільки з бруньок і найніжніших молодих листків чайного куща. Збір сировини йде на початку весни, а потім ще якийсь час вона зберігається в герметично закритих складах, чекаючи моменту початку цвітіння жасміна (в травні). Жасмін збирається 3 рази в рік: травень, липень і серпень. Цвіте він вночі, а збирається тільки зранку, коли квіти вже закриті. І вже ввечері чай, що досі чекав перекладається пошарово (10-15 см) вже розкритими жасміновими квітами для ароматизації.
   Після того, як жасмін віддав свій запах і смак чайному листю, він виймається (всі процеси проходять тільки вручну), після чого сировина знову перекладається жасміном по-новому, і так кілька разів. У підсумку ароматизація виходить достотньо потужною. Далі - сушка і фасування.
  Заварений чай має м'який квітковий смак і дуже приємний "весняний" свіжий запах. Заварюється біля 2 хвилин (1 ч.л. заварки йде на стакан води 80 С). Цей процес можна повторювати пару-трійку разів.
   Це відмінний чай для любителів жасмінового смаку та запаху - рекомендуємо його однозначно. Тим більше, що ціна на нього не така вже й висока. Пробуйте.