настоящий китайский чай
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Люй Лун Чжу (Перлина Дракона велика) 100 г

Код товару: 52051
Китайский элитный чай Люй Лун Чжу (Жемчужина Дракона большая)
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 150.00 грн
В наявності

  Цей чай підвищить імунітет і знизить рівень холестерину! Заварюється 4 рази!

 Сировина, з якої потім буде виготовлятися чай Люй Лунг Чжу завжди збирають в квітні місяці (коли в Китаї сезон дощів). В хід ідуть тільки два перших лискта з гілки, вони довгі і відносно тонкі, пізніше вручну скручуються в тугу кульку і підсушуються при вуличній температурі. Процес окислення помірний, з якого і виходить елітний зеленый чай (він ближче навіть до білих). 

Корисні властивості Люй Лун Чжу. Він м'яко тонізує нервову систему і организм вцілому, в змозі нормалізувати обмінні процеси і ефективно вивести шлаки. Крім того, він позитивно впливає на кровотворну функцію кісткового мозку і укріпляє судини. Прекрасно зайде зранку чи в обід. 
 
  Смак готового настою злегка солодкуватий та в'яжучий, блідо-жовтого відтінку. 
Як заварювати. 
   Велика перлина дракона заварюється водою 75-85 градусів цельсія, краще в склі, повільно розвертається з кульок в листочки. Відмінний елітний напій для гурманів!
 
 
 
Описание

  Цей чай підвищить імунітет і знизить рівень холестерину! Заварюється 4 рази!

 Сировина, з якої потім буде виготовлятися чай Люй Лунг Чжу завжди збирають в квітні місяці (коли в Китаї сезон дощів). В хід ідуть тільки два перших лискта з гілки, вони довгі і відносно тонкі, пізніше вручну скручуються в тугу кульку і підсушуються при вуличній температурі. Процес окислення помірний, з якого і виходить елітний зеленый чай (він ближче навіть до білих). 

Корисні властивості Люй Лун Чжу. Він м'яко тонізує нервову систему і организм вцілому, в змозі нормалізувати обмінні процеси і ефективно вивести шлаки. Крім того, він позитивно впливає на кровотворну функцію кісткового мозку і укріпляє судини. Прекрасно зайде зранку чи в обід. 
 
  Смак готового настою злегка солодкуватий та в'яжучий, блідо-жовтого відтінку. 
Як заварювати. 
   Велика перлина дракона заварюється водою 75-85 градусів цельсія, краще в склі, повільно розвертається з кульок в листочки. Відмінний елітний напій для гурманів!