качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Люй Му Дань (Зелений піон) 100 г

Код товару: 52008
 Китайский элитный   чай Люй Му Дань (Зеленый пион) 100 г
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 250.00 грн
В наявності

 

   Зв'язаний чай Люй Му Дань (або "зелений піон" з китайскої) назвали із-за його зеленого кольору і форми чаїнок (нагадуючий пелюстки піона) під час заварювання. Вирощуванням його займається тільки провінція Чжецзянь (котра до речі, постачала даний чай до двору китайського імператора Чжен). Цей чай довгий час мав статус імператорського і споживався тільки двором.
     Сировина заготовлюється в травні-червні, коли зривають два верхні молоді листки, що тільки розпустилися на гілці і бруньку, після чого все це діло розминаеться вручну і передаєтся на прожарку (коротку), під час якої ще й обмахується великими веєрами (для більш швидкої сушки і мінімальної обжарки). Далі цей "полуфабрикат" відлежується у вологому приміщенні, де йде природній процес ферментації. Така технологія забезпечує майбутньому чаю відмінний смак і аромат, які неможливо переплутати ні с чим іншим.
       Люй Му Дань можна без проблем заварювати в чотири-п'ять заходів (при температурі 80 град). В підсумку отримується чай жовто-зеленого кольору з прекрасним смаком, від якого Ви точно будете в захваті. Саме цей чай і потрібно попробувати - він ще нікого не лишив байдужим.
 
 
Описание

 

   Зв'язаний чай Люй Му Дань (або "зелений піон" з китайскої) назвали із-за його зеленого кольору і форми чаїнок (нагадуючий пелюстки піона) під час заварювання. Вирощуванням його займається тільки провінція Чжецзянь (котра до речі, постачала даний чай до двору китайського імператора Чжен). Цей чай довгий час мав статус імператорського і споживався тільки двором.
     Сировина заготовлюється в травні-червні, коли зривають два верхні молоді листки, що тільки розпустилися на гілці і бруньку, після чого все це діло розминаеться вручну і передаєтся на прожарку (коротку), під час якої ще й обмахується великими веєрами (для більш швидкої сушки і мінімальної обжарки). Далі цей "полуфабрикат" відлежується у вологому приміщенні, де йде природній процес ферментації. Така технологія забезпечує майбутньому чаю відмінний смак і аромат, які неможливо переплутати ні с чим іншим.
       Люй Му Дань можна без проблем заварювати в чотири-п'ять заходів (при температурі 80 град). В підсумку отримується чай жовто-зеленого кольору з прекрасним смаком, від якого Ви точно будете в захваті. Саме цей чай і потрібно попробувати - він ще нікого не лишив байдужим.