logo
настоящий китайский чай
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайский елітний чай Тай Пін Хоу Куй (Повелитель Мавп з Тай Піна) 100 г

Код товару: 52076
Китайский элитный чай Тай Пин Хоу Куй (Повелитель Обезьян из Тай Пина)
Китайский элитный чай Тай Пин Хоу Куй (Повелитель Обезьян из Тай Пина)
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 190.00 грн
В наявності

Заварюється до 5 разів! Покращує травлення та бодрить. 

   Тайпін Хоукуй збирають в китайській провінції Аньхой досить високо в горах - на висоті понад 800 метрів над рівнем моря. Унікальний клімат і грунт обумовлюють такі ж унікальні властивості Тайпін Хоукуя. Листя в нього продовгувате і досить м'ясисте, навіть ті перші два молодих листочки, які йдуть в виробництво. Збір тільки ручний і проходить усього раз в році - в кінці квітня. Листя ні в якому разі не зкручують і не мнуть - така вимого традиції та сорту. 
  Аромат квітковий, дуже приємний. Смак завареного чаю солодкий і свіжий, колір - медовий. 
Як заварювати. 7 грам сухого листа йде на 150 мл води (85-90 ° C), бажано використовувати скляний посуд. Першим проливом зазвичай тільки промивають листя і зразу зливають (але не п'ють). Далі для пиття можна робити до 5 проливів, настоюючи від 30 секунд і збільшуючи час з кожним проливом на 1 хвилину - що поступово "відкриє" смак. Це дійсно достойний чай. 

 

 

 

Описание

Заварюється до 5 разів! Покращує травлення та бодрить. 

   Тайпін Хоукуй збирають в китайській провінції Аньхой досить високо в горах - на висоті понад 800 метрів над рівнем моря. Унікальний клімат і грунт обумовлюють такі ж унікальні властивості Тайпін Хоукуя. Листя в нього продовгувате і досить м'ясисте, навіть ті перші два молодих листочки, які йдуть в виробництво. Збір тільки ручний і проходить усього раз в році - в кінці квітня. Листя ні в якому разі не зкручують і не мнуть - така вимого традиції та сорту. 
  Аромат квітковий, дуже приємний. Смак завареного чаю солодкий і свіжий, колір - медовий. 
Як заварювати. 7 грам сухого листа йде на 150 мл води (85-90 ° C), бажано використовувати скляний посуд. Першим проливом зазвичай тільки промивають листя і зразу зливають (але не п'ють). Далі для пиття можна робити до 5 проливів, настоюючи від 30 секунд і збільшуючи час з кожним проливом на 1 хвилину - що поступово "відкриє" смак. Це дійсно достойний чай.