качественный чай и кофе
Мова:

Мови

  • Українська
  • Русский

Китайський елітний чай Лапсанг Сушонг (Копчений чай) 100 г

Код товару: 52049
Китайский элитный чай Лапсанг Сушонг
Показати оптові ціни ↓

Для перегляду оптових цін необхідно натиснути на це посилання

Ціна: 125.00 грн
В наявності

  Цей оригінальний копчений чай Лапсанг Сушонг росте в чайній провінції Фуцзянь достатньо давно, практично з початку 17 століття! Копчений чай має досить специфічний спосіб виробництва і заготовки самої сировини. Перше підв'ялювання проходить на відкритому сонці, далі чайний лист скручують та засыпають в спеціальні корзини, в яких він спокійно ферментується еще якийсь час. Але така ферментація незвичайна - вона має проходити при підвищеній температурі сировини, що забеспечує близкість до вогню, таким макаром чай ферментується та гріється одночасно, поки в ньому не залишиться запаху і смаку зеленого листя.

    Через 8 годин листя стає темно-бурим, з червоним відливом. Далі лапсанг сушонг сушиться теж над вогнищем, яке розводять з соснової деревини ( саме в ній є потрібні смоли), і на виході отримують фірмовий копчений запах чаю, за що він і цінується гурманами.

   Заварювання звичайне - беруть 1 чайну ложку на стакан крутого кип'ятку (95 градусів), настоюємо коло 3 хвилин. Чай буде яскраво-червоним з оригінальним запахом і таким же цікавим смаком.

 

 

 

Описание

  Цей оригінальний копчений чай Лапсанг Сушонг росте в чайній провінції Фуцзянь достатньо давно, практично з початку 17 століття! Копчений чай має досить специфічний спосіб виробництва і заготовки самої сировини. Перше підв'ялювання проходить на відкритому сонці, далі чайний лист скручують та засыпають в спеціальні корзини, в яких він спокійно ферментується еще якийсь час. Але така ферментація незвичайна - вона має проходити при підвищеній температурі сировини, що забеспечує близкість до вогню, таким макаром чай ферментується та гріється одночасно, поки в ньому не залишиться запаху і смаку зеленого листя.

    Через 8 годин листя стає темно-бурим, з червоним відливом. Далі лапсанг сушонг сушиться теж над вогнищем, яке розводять з соснової деревини ( саме в ній є потрібні смоли), і на виході отримують фірмовий копчений запах чаю, за що він і цінується гурманами.

   Заварювання звичайне - беруть 1 чайну ложку на стакан крутого кип'ятку (95 градусів), настоюємо коло 3 хвилин. Чай буде яскраво-червоним з оригінальним запахом і таким же цікавим смаком.